KOBIDO - Massatge Facial Japonès  

KOBIDO és un tractament facial d’origen japonès que durant segles va estar reservat en exclusiva per la família imperial japonesa.

Es tracta d’un massatge facial amb una tècnica molt específica, profunda i personalitzada, on es combinen manipulacions pròpies de massatge Kobido, Shiatsu i drenatge limfàtic, tant en coll, espatlles, cara i crani. De fet és diferent a qualsevol altre massatge facial perquè, no només es treballa la superfície de la cara per relaxar i restaurar els teixit fins, sinó que es centra en la condició de la pell i els músculs subcutanis.

Beneficis del KOBIDO: ajuda a rejovenir i reparar el teixit facial prevenint i reduint l’impacte del procés de l’envelliment, millora la circulació de la sang i el fluxe limfàtic, s’eliminen toxines, es redueixen les arrugues, es recupera el to muscular facial, estimula la producció de col.làgen i elastina el que fa que es millori la capacitat de recuperació de les cèl·lules de la pell, reflectint-se en una pell més tersa. S’aconsegueix la sensació de que la cara “es desperta”, de fet, se’l coneix com al “lifting facial sense cirurgia”

L’experiència del KOBIDO és extremadament plaent i els seus efectes beneficiosos són evidents des de la primera sessió.

 

       
  Web creada per Montse Llonch
C/ Rosalia de Castro n-48
08025 - Barcelona
telf. 93 435 45 28
Web optimitzada per Internet Explorer; Opera