HISTÒRIA  

El mètode Pilates és un sistema d’exercicis ideat per Joseph Pilates, qui va fusionar diferents tècniques ocidentals i orientals, la seva tècnica revolucionaría el concepte d’entrenament al donarli més importancia a la part de control i concentracio. Aixo aconseguia una gran consciència corporal amb la qual realitzava els moviments de manera fluïda coordinats amb la respiració i amb l'acció dels abdominals, el diafragma i el sòl pèlvic, aquesta zona que ell denominava el "el centre de poder" és des don partien els exercicis que va inventar.

J. Pilates va ser un nen molt malaltís, pero, mitjançant el seu mètode va solucionar els seus problemes de salut. Després aplicaria la seva tècnica en gran varietat d’activitats, des de la preparació de policies fins a la rehabilitació de ferits de guerra, va ser atenent aquests pacients quan va idear les seves famoses màquines.

Quan va anar a EEUU, ballarins de renom van veure en el seu métode una font de gran ajuda per a la seva activitat. Poc a poc, grącies als excelents resultats, més gent va conèixer la revolucionària tecnica, primer a nord amèrica i despres a la resta del món.

 

       
  Web creada per Montse Llonch
C/ Rosalia de Castro n-48
08025 - Barcelona
telf. 93 435 45 28
Web optimitzada per Internet Explorer; Opera