A QUI VA DIRIGIT  

El camp d’aplicaciķ del mčtode és molt ampli, es pot practicar a qualsevol edat, i grācies a la seva adaptabilitat no requereix cap coneixement o preparaciķ física especial.
Persones amb lesions o en processos de post rehabilitaciķ es veuen beneficiades de la millora que es produeix en el moviment, que els hi permet tornar a realitzar les activitats que desitgin lliurement i sense dolor, és molt indicat en situacions com el pre-part i el post-part.

Altres, com esportistes, ja siguin professionals o aficionats, trobaran en el mètode Pilates un complement de gran valor que optimitzarà el rendiment en les seves disciplines, l'augment de la mobilitat, la potència i el control sobre el seu cos els ampliarā el ventall de possibilitats en el seu esport.

Pot ser practicat per nens o joves que vulguin aconseguir una bona postura i uns bons hābits de moviment, els quals són de gran importāncia en aquestes fases del creixement. La gent gran veurā com els exercicis s’adapten a la seva capacitat i els permet realitzar una progressió lògica.

Aquells que estiguin interessats en la millora del seu aspecte físic comprovaran com l’alineaciķ de les diferents estructures del cos estilitzarā de manera natural la seva figura i els hi donarā un aspecte més harmoniós.

 

       
  Web creada per Montse Llonch
C/ Rosalia de Castro n-48
08025 - Barcelona
telf. 93 435 45 28
Web optimitzada per Internet Explorer; Opera