MÈTODE I TÈCNICA  

A Ergonòmic Pilates hem enfocat la nostra filosofia de treball cap a un procés d'aprenentatge del moviment, on els alumnes coneguin i entenguin el funcionament del seu cos.

Per tal d'optimitzar els resultats de les classes, la comunicació professor-alumne és fonamental i es posa èmfasis en l'anàlisi i la comprensió de: "què s'està fent i per què s'està fent", aixo ens permet assolir els objectius marcats.

Per aconseguir una major eficiència dels moviments busquem una implicació global de les articulacions. Hem desenvolupat exercicis que impliquen totes les parts del cos, desde els dits dels peus i les mans fins el cap. Això permet regular les diferents articulacions per separat i progresivament integrar-les de manera conjunta; aquesta metodologia aconsegueix una millora del control i la conciència corporal.

Convé senyalar que a través d'aquestes tècniques les sensacions apreses durant les classes quedaran registrades en la memòria del nostre cos, així es reproduiran de manera automàtica en les activitats que realitzem diàriament.

 
       
  Web creada per Montse Llonch
C/ Rosalia de Castro n-48
08025 - Barcelona
telf. 93 435 45 28
Web optimitzada per Internet Explorer; Opera